Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

Kutsu Fiksuvesi-asiantuntija hallituksen kokoukseen×

Katso työntekijöidemme
kokemuksia Enverasta

Tarina

Perustimme Enveran vuonna 2013 tuomaan säästöjä ja mielenrauhaa taloyhtiöiden isännöitsijälle ja hallituksille. Alun perin teimme energiatodistuksia, mutta nopeasti huomasimme, että taloyhtiöissä käytetään vettä suosituksiin nähden aivan liikaa. Vedensäästöpalvelut muodostivatkin pian valtaosan liiketoiminnastamme.

Yksi asia johti toiseen: ei mennyt pitkään, kun hoksasimme taloyhtiöiden veden kulutusseurannan olevan aivan retuperällä. Epäsäännöllinen ja manuaalinen kulutusseuranta aiheutti jopa kymmenien tuhansien eurojen kustannuksia asiakkaillemme. Koska markkinoilta ei löytynyt riittävän hyvää valmista ratkaisua, päätimme kehittää oman.

Kysyntä reaaliaikaiselle veden kulutusseurannalle oli kovempaa kuin olimme odottaneet. Erinomaiset tulokset ja positiivinen palaute asiakkailtamme saivat meidät kehittämään palvelua entisestään. Sittemmin laajensimme palvelutarjontamme koskemaan myös kaukolämmön ja sähkön etäseurantaa.

Tänä päivänä olemme ripeästi kasvava, yli 30 henkilöä työllistävä, SaaS (Software-as-a-Service) -yritys. Liiketoimintamme laajenee voimakkaasti ulkomaille. Meillä on asiakkaita Suomen lisäksi yli kymmenessä maassa, pääasiassa Ruotsissa ja Saksassa, minne olemme perustaneet tytäryhtiöt. Kaukaisimmat etäseurantakohteemme sijaitsevat Kenian Nairobissa ja Israelin Tel Avivissa.

Vaikka moni asia on vuodesta 2013 muuttunut, niin tästä olemme edelleen samaa mieltä: koko menestyksemme avain on loistava tiimimme! Teemme jatkossakin kaikkemme, että yrityskulttuurimme kehittyy suotuisasti ja voimme tarjota asiakkaille arvojemme mukaista palvelua päivästä toiseen.

Ruusuja ja risuja Fiksuvedelle – asiakaspalautekyselyn tulokset ja kehitystyö

Haluamme kiittää antamastanne arvokkaasta asiakaspalautteesta. Kumppanimme Taloustutkimus haastatteli yhteensä 202 asiakasta kesäkuussa ja pyysimme heiltä palautetta siitä, missä olemme onnistuneet ja missä meidän pitäisi kehittää palveluamme ja toimintaamme. Haluamme nostaa muutamia kohokohtia asiakaspalautteesta liittyen Fiksuvesi-palvelun käyttöön ja hyötyihin: – Lähes 90% asiakkaista on sitä mieltä, että Fiksuvesi-palvelun avulla voi reagoida vesivuotoihin – Yli 75% asiakkaista on […]

Lue lisää

Ruusuja ja risuja Fiksuvedelle – asiakaspalautekyselyn tulokset ja kehitystyö

Haluamme kiittää antamastanne arvokkaasta asiakaspalautteesta. Kumppanimme Taloustutkimus haastatteli yhteensä 202 asiakasta kesäkuussa ja pyysimme heiltä palautetta siitä, missä olemme onnistuneet ja missä meidän pitäisi kehittää palveluamme ja toimintaamme.

Haluamme nostaa muutamia kohokohtia asiakaspalautteesta liittyen Fiksuvesi-palvelun käyttöön ja hyötyihin:
- Lähes 90% asiakkaista on sitä mieltä, että Fiksuvesi-palvelun avulla voi reagoida vesivuotoihin
- Yli 75% asiakkaista on sitä mieltä, että Fiksuvesi-palvelun kuukausiraportoinnin avulla voi seurata vedenkulutusta ja jakaa informaatiota muille
- Yli 70% asiakkaista on sitä mieltä, että Fiksuvesi-palvelu mahdollistaa heille reaaliaikaisen vedenkulutuksen seurannan

Saimme myös palautetta henkilöstöömme liittyen:
- Yli 70% asiakkaista on sitä mieltä, että Fiksuveden henkilöstö on ammattitaitoista
- Yli 75% asiakkaista on sitä mieltä, että Fiksuveden henkilöstö on palvelualtista

Asiakkaidemme kokonaistyytyväisyys Fiksuvesi-palveluun on hyvä. Kokonaistyytyväisyydestä saimme keskiarvosanaksi 4/5 (asteikko 1-5, jossa 1 erittäin tyytymätön ja 5 erittäin tyytyväinen).

Palautteen pohjalta nousi muutamia kehitysalueita. Asiakkaamme odottavat meiltä enemmän proaktiivista yhteydenpitoa ja tukea sekä koulutusta palvelun hyödyntämisessä. Lisäksi asiakkaamme odottavat entistä selkeämpiä ja käytettävämpiä kuukausiraportteja sekä monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntää Fiksuvesi-verkkopalvelua vedenkulutuksen seurantaan ja vesivuotojen havainnointiin.

Alla olevien kehitysalueiden suhteen olemme jo aloittaneet kehitystyön:

1. Proaktiivinen asiakastuki, koulutus ja yhteydenpito:
Olemme lisänneet resursseja asiakastuessa ja koulutuksessa, jotta palvelun käyttöönotto on mahdollisimman sujuvaa ja voimme tukea asiakkaitamme käyttöönoton jokaisessa vaiheessa. Asiakastuki tulee myös olemaan säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme myös käyttöönoton jälkeen.

Olemme myös lisänneet asiakaspalvelun resursseja, jotta asiakkaidemme kysymykset tulevat ratkaistuksi nopeammin ja voimme kehittää asiakaspalvelun toimintaa vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen.

2. Fiksuvesi-palvelun vedenkulutuksen raportoinnin kehitys
Aloitamme syksyllä raportointiin liittyvän kehitysprojektin, jonka tavoitteena on selkeyttää kuukausiraporttien ja verkkopalvelun raportoinnin sisältöä ja luettavuutta tulevaisuudessa.

Olemme erittäin kiitollisia palautteesta. Tulemme ottamaan yhteyttä uudestaan asiakkaisiimme vuoden lopusta ja pyydämme taas uudestaan ruusuja ja risuja.

Jos teillä on kysymyksiä ylläolevaan liittyen tai haluatte antaa palautetta, voitte olla minuun yhteydessä.

Ystävällisin terveisin,
Henri Kajula
toimitusjohtaja
P. 045 631 6186
henri.kajula@envera.fi

Lähitapiola alkaa taklata kiinteistöjen vesivuotoja yhdessä Envera Oy:n kanssa

Lähitapiola aloittaa yhteistyön suomalaisen Fiksuvesi-etäseurantapalvelusta tunnetun Envera Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on parantaa Lähitapiolan kiinteistövakuutusasiakkaiden tietoisuutta vesivuodoista. Nopea reagointi mahdollistaa vuotovahinkojen rajaamisen ja vähentää vesivahingoista aiheutuvia kustannuksia. Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä. Finanssialan Keskusliiton mukaan suomalaiset vakuutusyhtiöt maksoivat vuonna 2016 vuotovahingoista korvauksia 174 miljoonaa euroa. Vuotovahinkokorvausten määrä oli ennätystasolla ja ylitti palovahingoista maksettujen vakuutuskorvausten […]

Lue lisää

Lähitapiola alkaa taklata kiinteistöjen vesivuotoja yhdessä Envera Oy:n kanssa

Lähitapiola aloittaa yhteistyön suomalaisen Fiksuvesi-etäseurantapalvelusta tunnetun Envera Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on parantaa Lähitapiolan kiinteistövakuutusasiakkaiden tietoisuutta vesivuodoista. Nopea reagointi mahdollistaa vuotovahinkojen rajaamisen ja vähentää vesivahingoista aiheutuvia kustannuksia.

Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä. Finanssialan Keskusliiton mukaan suomalaiset vakuutusyhtiöt maksoivat vuonna 2016 vuotovahingoista korvauksia 174 miljoonaa euroa. Vuotovahinkokorvausten määrä oli ennätystasolla ja ylitti palovahingoista maksettujen vakuutuskorvausten määrän.

Lähitapiola on poistanut vakuutuskorvauksen omavastuuosuuden 1.1.2018 alkaen taannehtivasti kaikilta kiinteistövakuutusasiakkailtaan, kun etäseurantalaite on hälyttänyt käyttövesiputken vuodosta ja vahinkoa on näin saatu rajattua.

"Lisäksi Lähitapiola pilotoi Pääkaupunkiseudulla toimintamallia, jossa vakuutusyhtiö madaltaa valittujen asiakkaiden kynnystä etäseurantapalvelun käyttöönottoon maksamalla osan palvelumaksuista asiakkaan puolesta."

“Kiinteistöjen vesivahingot ovat todellinen vitsaus. Vuotovahingot aiheuttavat asiakkaillemme valtavasti ylimääräistä työtä ja kustannuksia. Haluamme vakuutusyhtiönä näyttää toimialallamme suuntaa ja mahdollistaa asiakkaillemme Fiksuvesi-etäseurannan käyttöönoton kustannustehokkaasti”, kertoo Lähitapiolan johtaja Anu Koskenvuo.

“Fiksuvesi-etäseurannan avulla vuotovahinkoja voidaan rajata, kun mahdollisesta vuodosta saadaan tieto nopeasti. Etäseuranta havaitsee kaikki kiinteistön päävesimittarilla näkyvät vuodot ja hälyttää niistä”, sanoo Envera Oy:n toimitusjohtaja Henri Kajula.

Finanssialan Keskusliiton vuotoselvityksen mukaan kylmä käyttövesiputki on toiseksi yleisin vuodon aiheuttaja. Yli kolmannes tutkituista vuodoista tapahtui seinän sisällä. Tällaisten vuotojen havaitseminen ilman jatkuvaa veden kulutuksen seurantaa on todella haastavaa.

Lisätietoja:
Anu Koskenvuo, johtaja, LähiTapiola, 050 3096 055, anu.koskenvuo@lahitapiola.fi
Henri Kajula, toimitusjohtaja Envera Oy, puh. 045 631 6186, henri.kajula@envera.fi
Kyösti Knuuttila, viestintäpäällikkö, LähiTapiola, 040 183 5806, kyosti.knuuttila@lahitapiola.fi

Suomalaisyritys digitalisoi vanhat vesimittarit – hyödyt kymmenissä miljoonissa euroissa

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy tuo markkinoille kiinteistöjen vedenkulutuksen seurantaan palvelun, jonka avulla nykyiset päävesimittarit saadaan reaaliaikaiseen etäseurantaan. Kymmenien miljoonien kustannussäästöt Vedenkulutuksen etäseurannan arvioidaan mahdollistavan kymmenien miljoonien kustannussäästöt kiinteistöalalla Suomessa. Kustannussäästöt syntyvät vuotovahinkojen ennaltaehkäisystä, henkilötyön automatisoinnista ja vähentyneestä veden käytöstä. Vedenkulutuksen etäseurantapalvelulla on kansainvälisesti merkittävä vientipotentiaali. Vedenkulutuksen etäseurantapalvelu perustuu mittaria kuvaavaan kameraan ja kulutustietoa analysoivaan pilvipalveluun. […]

Lue lisää

Suomalaisyritys digitalisoi vanhat vesimittarit – hyödyt kymmenissä miljoonissa euroissa

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy tuo markkinoille kiinteistöjen vedenkulutuksen seurantaan palvelun, jonka avulla nykyiset päävesimittarit saadaan reaaliaikaiseen etäseurantaan.

Kymmenien miljoonien kustannussäästöt

Vedenkulutuksen etäseurannan arvioidaan mahdollistavan kymmenien miljoonien kustannussäästöt kiinteistöalalla Suomessa. Kustannussäästöt syntyvät vuotovahinkojen ennaltaehkäisystä, henkilötyön automatisoinnista ja vähentyneestä veden käytöstä. Vedenkulutuksen etäseurantapalvelulla on kansainvälisesti merkittävä vientipotentiaali.

Vedenkulutuksen etäseurantapalvelu perustuu mittaria kuvaavaan kameraan ja kulutustietoa analysoivaan pilvipalveluun. Palvelu on kehitetty yhteistyössä Livion Oy:n kanssa. Etäseurantapalvelun käyttöönotto ei vaadi nykyisen vesimittarin vaihtamista uuteen. Etäseurantapalvelun myötä kiinteistöhuollon ei tarvitse käydä lukemassa mittareita paikan päällä, vaan tehokas työaika voidaan käyttää muihin työtehtäviin. Tyypillisesti kiinteistöhuollon työaikaa on varattu kuusi tuntia vuodessa yhden vesimittarin lukemiseen.

Vuotovahingot merkittävä kustannus

Pilotointivaiheessa etäseurantapalvelun piirissä on ollut noin 300 kiinteistöä, muun muassa sairaaloita, hotelleja, liikekiinteistöjä ja taloyhtiöitä. Suomalaisessa kiinteistökannassa potentiaali etäseurantapalvelulle on Envera Oy:n arvion mukaan 300 000 vesimittaria.

Finanssialan Keskusliiton mukaan kiinteistöissä tapahtuu vuosittain 36 000 korvattavaa vuotovahinkoa. Vuotovahingoista aiheutuvia korvauksia maksetaan noin 160 miljoonalla.

Lisätietoja:

Henri Kajula, toimitusjohtaja, Envera Oy p. 045 631 6186

DI Jussi Aho mukaan vedensäästöalan kasvuyritykseen

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera vahvistaa johtoaan Jussi Ahon liittyessä yhtiön hallitukseen ja osakkaaksi. Rakennusalan kasvuyritys Firan toimitusjohtajana työskentelevä Aho tunnetaan palvelulähtöisen rakentamisen kehittäjänä ja eettisesti kestävän liiketoiminnan puolesta puhujana. ”Jussi Aho tuo Enveran hallitukseen strategista osaamista ja vahvaa kokemusta orgaanisesta kasvusta”, iloitsee Enveran toimitusjohtaja Henri Kajula. ”Kokenut ja monipuolinen hallitus on yrityksellemme merkittävä voimavara, kun rakennamme […]

Lue lisää

DI Jussi Aho mukaan vedensäästöalan kasvuyritykseen

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera vahvistaa johtoaan Jussi Ahon liittyessä yhtiön hallitukseen ja osakkaaksi. Rakennusalan kasvuyritys Firan toimitusjohtajana työskentelevä Aho tunnetaan palvelulähtöisen rakentamisen kehittäjänä ja eettisesti kestävän liiketoiminnan puolesta puhujana.

”Jussi Aho tuo Enveran hallitukseen strategista osaamista ja vahvaa kokemusta orgaanisesta kasvusta”, iloitsee Enveran toimitusjohtaja Henri Kajula. ”Kokenut ja monipuolinen hallitus on yrityksellemme merkittävä voimavara, kun rakennamme Enverasta Pohjoismaiden johtavaa vedensäästöpalvelujen toimittajaa.”

“Kiinnostuin Enveran johtotiimistä ja yrityksen palveluliiketoimintamallista. Tiimissä on valtavasti energiaa ja lahjakkuutta viedä liiketoimintaa eteenpäin.”, kertoo Jussi Aho.

“Fiksuvesi-palvelu vähentää turhaa vedenkäyttöä ja kaikki sidosryhmät saavat hyötyjä. Uskon, että pystyn tuomaan yhtiön kehitykseen lisäarvoa oman kokemukseni kautta.”

Enveran hallituksessa jatkavat yhtiön osakkaat Joe Hamari, Matti Nevala ja Henri Kajula sekä hallituksen puheenjohtajana Pekka Tammela.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Henri Kajula, 045 631 6186, henri.kajula@fiksuvesi.fi

Hallituksen jäsen Jussi Aho, 040 826 1146, jussi.aho@fira.fi

Taaleri vauhdittamaan Enveran kasvua

Suomen johtava vedensäästöpalveluyritys Envera Oy saa uuden omistajan, kun Taalerin kiertotalousrahasto ostaa 20 prosenttia yrityksen osakekannasta. Taalerin osakkuus mahdollistaa osaltaan Enveran vahvan kasvusuunnitelman toteuttamisen. Tällä hetkellä 20 henkilöä Espoossa, Tampereella ja Oulussa työllistävä Envera avaa toimipisteet Turkuun ja Tukholmaan seuraavan vuoden aikana. Enveran tavoitteena on nousta Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen vedensäästöpalveluiden toimittajaksi vuoteen 2020 mennessä. ”Taalerin […]

Lue lisää

Taaleri vauhdittamaan Enveran kasvua

Suomen johtava vedensäästöpalveluyritys Envera Oy saa uuden omistajan, kun Taalerin kiertotalousrahasto ostaa 20 prosenttia yrityksen osakekannasta. Taalerin osakkuus mahdollistaa osaltaan Enveran vahvan kasvusuunnitelman toteuttamisen.

Tällä hetkellä 20 henkilöä Espoossa, Tampereella ja Oulussa työllistävä Envera avaa toimipisteet Turkuun ja Tukholmaan seuraavan vuoden aikana. Enveran tavoitteena on nousta Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen vedensäästöpalveluiden toimittajaksi vuoteen 2020 mennessä.

”Taalerin osakkuus vauhdittaa Enveran voimakasta kasvua. Rekrytoimme tiimiimme seuraavan vuoden aikana 20 innostunutta vastuunkantajaa kehittymään vedensäästön huippuasiantuntijoiksi”, Envera Oy:n toimitusjohtaja Henri Kajula kertoo.

Enveran Fiksuvesi-palvelu vähentää turhaa vedenkäyttöä, mistä hyötyvät kaikki sidosryhmät. Konsepti on todettu Suomessa toimivaksi ja se on nyt kansainvälistymiskelpoinen.

”Kasvunäkymää tukevat toimiva Fiksuvesi-konsepti sekä kyvykäs johtotiimi. Envera istuu sijoituskohteena erinomaisesti Taalerin Kiertotalouteen, koska on fiksua ansaita resurssien säästämisestä. On hienoa päästä Enveran johdon kanssa vauhdittamaan yhtiön kasvutarinaa”, toteaa sijoitusjohtaja Tero Luoma Taaleri Kiertotalous -rahastosta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Henri Kajula, 045 631 6186, henri.kajula@fiksuvesi.fi
Sijoitusjohtaja Tero Luoma, 050 344 9993, tero.luoma@taaleri.com

Envera lyhyesti

Envera Oy on vedensäästöalan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Kaksikymmentä vedensäästöalan ammattilaista työllistävä yritys palvelee satoja taloyhtiöitä ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia säästäen niiden vedenkulutuksessa keskimäärin yli 20 %.

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspavleluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesti tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.

Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerilla oli 2015 lopussa hallinoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Taaleri Oyj:llä on yli 2400 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321

Yrityksemme toimintaa ohjaavat arvot ovat
asiantuntijuus, innostus ja vastuunkanto.

Asiantuntijuus

Tuomme asiantuntijuutemme päivittäin asiakkaidemme hyödyksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, mittaamme onnistumistamme ja viemme ideoita eteenpäin. Jaamme tietoa aktiivisesti.

Innostus

Suhtaudumme työhömme innostuneesti. Kannustamme työkavereita ja itseämme parempiin suorituksiin ja tuuletamme aina kun vettä säästyy. Innostuksemme tarttuu myös asiakkaisiin ja asukkaisiin.

Vastuunkanto

Pidämme yksilöinä ja yrityksenä tiukasti kiinni siitä, että teemme mitä lupaamme. Rakennamme luottamusta työkavereihin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin.

Avoimet työpaikat

Marketing Director

MARKETING DIRECTOR

Envera is a fast growing service company specializing for energy management at the property sector. Our scalable hardware-enabled SaaS services save property managers’ money, nerves and nature. Our versatile team of +30 employees operates from Espoo, Turku, Berlin and Stockholm. To achieve our growth target in the international market we are looking for a  

MARKETING DIRECTOR


Your job:

 • Holding responsibility for the organisation’s marketing activities and overseeing the development and delivery of a fully integrated marketing strategy for the business.
 • Developing the marketing strategy for new and existing services
 • Managing social media presence to improve social media reputation and recognition.
 • Bringing in high quality leads through inbound marketing
 • Strengthening our brands also through outbound marketing, such as advertising and trade show materials
 • Maintaining and developing the various websites of the company
 • Leading and developing the marketing team which currently consists of outsourced professionals at the areas of content marketing, inbound marketing, graphic design and web pages
 • Giving your input to our service development
 • Undertaking continuous analysis of competitive environment and market trends

 

What do we expect from you?

 • Several years of proven track record of success in marketing roles
 • Deep understanding of inbound marketing concepts and inbound marketing tools, such as HubSpot
 • Analytical and creative thinking
 • Hands on attitude with strong execution, leadership and organizing skills
 • Fluency in English, other languages seen as advantage
 • BSc/BA or higher in business administration, marketing and communications or relevant field 


What do we offer you?

 • Center stage for developing the marketing function, bringing our services to new countries and segments
 • Great opportunities for professional growth
 • Competitive salary and other benefits, such as Monday breakfast, gym benefit and company get togethers
 • 100% support of all enthusiastic colleagues

 
For more information and open applications:
Henri Kajula
CEO
+358456316186
henri.kajula@envera.fi

Customer Success Manager

Customer Success Manager

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Turussa, Tampereella, Berliinissä ja Tukholmassa. Teemme päivittäin töitä yli 30 ammattilaisen tiimillä ja tuomme kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme pääkonttorillemme Espooseen nyt

CUSTOMER SUCCESS MANAGERIA

Tehtäväsi:

 • Toimit tärkeässä tehtävässä vasta perustetussa Customer Success Teamissa
 • Tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme saaavat palveluistamme mahdollisimman vaivattomasti sellaista arvoa, joka mahdollistaa pitkään jatkuvan asiakassuhteen
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun ja tuotekehityksen kanssa

Odotamme sinulta:

 • Erinomaisia kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja
 • Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Osaamista, innostusta ja oppimiskykyä Customer Success -funktion edelleen kehittämiseksi
 • Vähintään englannin kielen taitoa, saksan osaaminen katsotaan eduksi!

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Erinomaiset työkalut, voimakkaasti kasvavan asiakaskunnan ja kehittyvän yrityksen ilmapiirin
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua Customer Success -virtuoosiksi kansainvälisessä tiimissä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä firman tarjoaman maanantai-aamupalan, kuntosalimahdollisuuden, virkistyspäivät ja vauhdikkaan tiimin 100% tuen työllesi. Saat lisäksi valita itsellesi sopivimmat työvälineet

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja ja avoimet hakemukset:

Matti Nevala

matti.nevala@envera.fi

045 650 5720

CRM-pääkäyttäjä

CRM-pääkäyttäjä

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Turussa, Tampereella, Berliinissä ja Tukholmassa. Teemme päivittäin töitä yli 30 ammattilaisen tiimillä ja tuomme kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme pääkonttorillemme Espooseen nyt

CRM-PÄÄKÄYTTÄJÄÄ

Tehtäväsi:

 • Toimit tärkeässä tehtävässä Microsoft Dynamics D365 CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä
 • Kehität uusia ratkaisuja Enveran prosessien ja liiketoiminnan kehittämiseksi yhdessä markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja tuotannon kanssa
 • Tuet ja ohjeistat järjestelmän käyttäjiä, testaat uudet ominaisuudet sekä selvität häiriötilanteita

Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta CRM-järjestelmistä, ensisijaisesti Microsoft Dynamics CRM:stä
 • Osaamista, innostusta ja oppimiskykyä CRM-järjestelmän konfigurointiin
 • Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Englannin kielen taitoa
 • Ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Tarjoamme varmasti riittävän määrän haasteita CRM:n kehitystyössä vakavaraisessa ja kansainvälistyvässä yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua CRM-järjestelmän konfiguroijana ja prosessien kehittäjänä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä firman tarjoaman maanantai-aamupalan, kuntosalimahdollisuuden, virkistyspäivät ja vauhdikkaan tiimin 100% tuen työllesi. Saat lisäksi valita itsellesi sopivimmat työvälineet.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja ja avoimet hakemukset:

Antti Kaltiainen, teknologiajohtaja

antti.kaltiainen@envera.fi

040 5700 333

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti

Avoin hakemusTilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

 • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
 • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot