Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

Katso työntekijöidemme
kokemuksia Enverasta

Montako täyttä vesipulloa on matka Helsingistä Monacoon?

Vastaus: 28 000 142 puolentoista litran pulloa. Litroissa mitattuna se tekee rapiat 42 000 000, täsmälleen saman verran kuin mitä onnistuimme säästämään vettä yhdessä asiakkaidemme kanssa vuoden 2015 aikana. Aika paljon siis, ja huimaan tulokseen pääsemistä piti toki juhlistaa koko porukan voimin. Muutaman laskutoimituksen ja tiiviin karttakirjan tarkastelun jälkeen oli selvää, mihin palkintomatka tulee järjestää – säästetty vesimäärä kun sattui ylettämään Helsingistä täsmälleen Monacon keskustaan.
Tämä tarina on vain yksi osoitus siitä, mitä vedensäästäminen meille merkitsee, ja miten intohimoisesti me työhömme suhtaudumme. Palvelemme satoja taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia, ja tuomme asiakkaillemme jopa 20 % säästöt vesi- ja jätevesimaksuihin käyttömukavuudesta tinkimättä. Taloustutkimuksen mukaan asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä ja henkilöstökyselymme perusteella niin ovat myös työntekijämme, joista jokainen on ylpeä työpaikastaan.

Suomalaisyritys digitalisoi vanhat vesimittarit – hyödyt kymmenissä miljoonissa euroissa

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy tuo markkinoille kiinteistöjen vedenkulutuksen seurantaan palvelun, jonka avulla nykyiset päävesimittarit saadaan reaaliaikaiseen etäseurantaan. Kymmenien miljoonien kustannussäästöt Vedenkulutuksen etäseurannan arvioidaan mahdollistavan kymmenien miljoonien kustannussäästöt kiinteistöalalla Suomessa. Kustannussäästöt syntyvät vuotovahinkojen ennaltaehkäisystä, henkilötyön automatisoinnista ja vähentyneestä veden käytöstä. Vedenkulutuksen etäseurantapalvelulla on kansainvälisesti merkittävä vientipotentiaali. Vedenkulutuksen etäseurantapalvelu perustuu mittaria kuvaavaan kameraan ja kulutustietoa analysoivaan pilvipalveluun. […]

Lue lisää

Suomalaisyritys digitalisoi vanhat vesimittarit – hyödyt kymmenissä miljoonissa euroissa

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy tuo markkinoille kiinteistöjen vedenkulutuksen seurantaan palvelun, jonka avulla nykyiset päävesimittarit saadaan reaaliaikaiseen etäseurantaan.

Kymmenien miljoonien kustannussäästöt

Vedenkulutuksen etäseurannan arvioidaan mahdollistavan kymmenien miljoonien kustannussäästöt kiinteistöalalla Suomessa. Kustannussäästöt syntyvät vuotovahinkojen ennaltaehkäisystä, henkilötyön automatisoinnista ja vähentyneestä veden käytöstä. Vedenkulutuksen etäseurantapalvelulla on kansainvälisesti merkittävä vientipotentiaali.

Vedenkulutuksen etäseurantapalvelu perustuu mittaria kuvaavaan kameraan ja kulutustietoa analysoivaan pilvipalveluun. Palvelu on kehitetty yhteistyössä Livion Oy:n kanssa. Etäseurantapalvelun käyttöönotto ei vaadi nykyisen vesimittarin vaihtamista uuteen. Etäseurantapalvelun myötä kiinteistöhuollon ei tarvitse käydä lukemassa mittareita paikan päällä, vaan tehokas työaika voidaan käyttää muihin työtehtäviin. Tyypillisesti kiinteistöhuollon työaikaa on varattu kuusi tuntia vuodessa yhden vesimittarin lukemiseen.

Vuotovahingot merkittävä kustannus

Pilotointivaiheessa etäseurantapalvelun piirissä on ollut noin 300 kiinteistöä, muun muassa sairaaloita, hotelleja, liikekiinteistöjä ja taloyhtiöitä. Suomalaisessa kiinteistökannassa potentiaali etäseurantapalvelulle on Envera Oy:n arvion mukaan 300 000 vesimittaria.

Finanssialan Keskusliiton mukaan kiinteistöissä tapahtuu vuosittain 36 000 korvattavaa vuotovahinkoa. Vuotovahingoista aiheutuvia korvauksia maksetaan noin 160 miljoonalla.

Lisätietoja:

Henri Kajula, toimitusjohtaja, Envera Oy p. 045 631 6186

DI Jussi Aho mukaan vedensäästöalan kasvuyritykseen

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera vahvistaa johtoaan Jussi Ahon liittyessä yhtiön hallitukseen ja osakkaaksi. Rakennusalan kasvuyritys Firan toimitusjohtajana työskentelevä Aho tunnetaan palvelulähtöisen rakentamisen kehittäjänä ja eettisesti kestävän liiketoiminnan puolesta puhujana. ”Jussi Aho tuo Enveran hallitukseen strategista osaamista ja vahvaa kokemusta orgaanisesta kasvusta”, iloitsee Enveran toimitusjohtaja Henri Kajula. ”Kokenut ja monipuolinen hallitus on yrityksellemme merkittävä voimavara, kun rakennamme […]

Lue lisää

DI Jussi Aho mukaan vedensäästöalan kasvuyritykseen

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera vahvistaa johtoaan Jussi Ahon liittyessä yhtiön hallitukseen ja osakkaaksi. Rakennusalan kasvuyritys Firan toimitusjohtajana työskentelevä Aho tunnetaan palvelulähtöisen rakentamisen kehittäjänä ja eettisesti kestävän liiketoiminnan puolesta puhujana.

”Jussi Aho tuo Enveran hallitukseen strategista osaamista ja vahvaa kokemusta orgaanisesta kasvusta”, iloitsee Enveran toimitusjohtaja Henri Kajula. ”Kokenut ja monipuolinen hallitus on yrityksellemme merkittävä voimavara, kun rakennamme Enverasta Pohjoismaiden johtavaa vedensäästöpalvelujen toimittajaa.”

“Kiinnostuin Enveran johtotiimistä ja yrityksen palveluliiketoimintamallista. Tiimissä on valtavasti energiaa ja lahjakkuutta viedä liiketoimintaa eteenpäin.”, kertoo Jussi Aho.

“Fiksuvesi-palvelu vähentää turhaa vedenkäyttöä ja kaikki sidosryhmät saavat hyötyjä. Uskon, että pystyn tuomaan yhtiön kehitykseen lisäarvoa oman kokemukseni kautta.”

Enveran hallituksessa jatkavat yhtiön osakkaat Joe Hamari, Matti Nevala ja Henri Kajula sekä hallituksen puheenjohtajana Pekka Tammela.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Henri Kajula, 045 631 6186, henri.kajula@fiksuvesi.fi

Hallituksen jäsen Jussi Aho, 040 826 1146, jussi.aho@fira.fi

Taaleri vauhdittamaan Enveran kasvua

Suomen johtava vedensäästöpalveluyritys Envera Oy saa uuden omistajan, kun Taalerin kiertotalousrahasto ostaa 20 prosenttia yrityksen osakekannasta. Taalerin osakkuus mahdollistaa osaltaan Enveran vahvan kasvusuunnitelman toteuttamisen. Tällä hetkellä 20 henkilöä Espoossa, Tampereella ja Oulussa työllistävä Envera avaa toimipisteet Turkuun ja Tukholmaan seuraavan vuoden aikana. Enveran tavoitteena on nousta Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen vedensäästöpalveluiden toimittajaksi vuoteen 2020 mennessä. ”Taalerin […]

Lue lisää

Taaleri vauhdittamaan Enveran kasvua

Suomen johtava vedensäästöpalveluyritys Envera Oy saa uuden omistajan, kun Taalerin kiertotalousrahasto ostaa 20 prosenttia yrityksen osakekannasta. Taalerin osakkuus mahdollistaa osaltaan Enveran vahvan kasvusuunnitelman toteuttamisen.

Tällä hetkellä 20 henkilöä Espoossa, Tampereella ja Oulussa työllistävä Envera avaa toimipisteet Turkuun ja Tukholmaan seuraavan vuoden aikana. Enveran tavoitteena on nousta Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen vedensäästöpalveluiden toimittajaksi vuoteen 2020 mennessä.

”Taalerin osakkuus vauhdittaa Enveran voimakasta kasvua. Rekrytoimme tiimiimme seuraavan vuoden aikana 20 innostunutta vastuunkantajaa kehittymään vedensäästön huippuasiantuntijoiksi”, Envera Oy:n toimitusjohtaja Henri Kajula kertoo.

Enveran Fiksuvesi-palvelu vähentää turhaa vedenkäyttöä, mistä hyötyvät kaikki sidosryhmät. Konsepti on todettu Suomessa toimivaksi ja se on nyt kansainvälistymiskelpoinen.

”Kasvunäkymää tukevat toimiva Fiksuvesi-konsepti sekä kyvykäs johtotiimi. Envera istuu sijoituskohteena erinomaisesti Taalerin Kiertotalouteen, koska on fiksua ansaita resurssien säästämisestä. On hienoa päästä Enveran johdon kanssa vauhdittamaan yhtiön kasvutarinaa”, toteaa sijoitusjohtaja Tero Luoma Taaleri Kiertotalous -rahastosta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Henri Kajula, 045 631 6186, henri.kajula@fiksuvesi.fi
Sijoitusjohtaja Tero Luoma, 050 344 9993, tero.luoma@taaleri.com

Envera lyhyesti

Envera Oy on vedensäästöalan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Kaksikymmentä vedensäästöalan ammattilaista työllistävä yritys palvelee satoja taloyhtiöitä ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia säästäen niiden vedenkulutuksessa keskimäärin yli 20 %.

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspavleluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesti tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.

Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerilla oli 2015 lopussa hallinoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Taaleri Oyj:llä on yli 2400 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321

Yrityksemme toimintaa ohjaavat arvot ovat
asiantuntijuus, innostus ja vastuunkanto.

Asiantuntijuus

Tuomme asiantuntijuutemme päivittäin asiakkaidemme hyödyksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, mittaamme onnistumistamme ja viemme ideoita eteenpäin. Jaamme tietoa aktiivisesti.

Innostus

Suhtaudumme työhömme innostuneesti. Kannustamme työkavereita ja itseämme parempiin suorituksiin ja tuuletamme aina kun vettä säästyy. Innostuksemme tarttuu myös asiakkaisiin ja asukkaisiin.

Vastuunkanto

Pidämme yksilöinä ja yrityksenä tiukasti kiinni siitä, että teemme mitä lupaamme. Rakennamme luottamusta työkavereihin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin.

”Mielenkiintoinen ja palkitseva työ. Tiimissä on mahtava ryhmähenki ja työkaveria tuetaan satasella.”

Henrik Viitanen

Fiksuvesi-asiantuntija

Avoimet työpaikat

B2B-MYYJÄ, Lahti

Haluatko kehittyä myyntitehtävissä edelläkävijäyrityksessä? Jos tavoitteesi ovat korkealla, nautit asiakastyöstä ja haluat olla mukana perinteisen alan muutoksessa, tämä voi olla mahdollisuutesi!

KUVAUS

Fiksuveden tavoitteena on olla vuoteen 2020 mennessä Pohjoismaiden johtava vedensäätöpalveluiden toimittaja. Kasvun tueksi etsimmekin Lahteen Fiksuvesi -palvelujen myyjää.

Academic Work vastaaa hakuprosessista, joten kysymysten herätessä, olethan yhteydessä osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Fiksuvesi on voimakkaasti kasvava vedensäästöalan yritys ja etsimme pääkaupunkiseudulle Fiksuvesi –palvelujen myyjiä. Toimenkuvaan kuuluu Fiksuvesi –etäseurantapalvelun myyminen isännöitsijöille, taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille pääkaupunkiseudun alueella. Työ on itsenäistä ja tapaat aktiivisesti asiakkaitasi kasvotusten. Päivittäistä työtäsi ohjaavat Fiksuveden arvot – asiantuntijuus, innostus ja vastuunkanto.

Saat tehtävään ja myyntityöhön kattavan koulutuksen ja tueksi toimialan johtavan myyntitiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme aktiivisia, tavoitteellisia ja kehittymishaluisia tulevaisuuden huippumyyjiä kasvamaan vedensäästöalan ammattilaisiksi. Aikaisempi myyntikokemus ja näytöt onnistuneista kaupoista ovat tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on kunnianhimoinen asenne! Asetat tavoitteesi korkealle ja haluat kehittyä myynnin ammattilaisena. Nautit asiakaskontakteista ja olet parhaimmillasi asiakkaiden kanssa. Koska itse myyntityö tapahtuu joustavasti asiakkaiden luona, edellytämme B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työskennellessä asiakasrajapinnassa, hakijalta vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Korkeat tavoitteet ja halu menestyä
- Vahva tuloshenkinen asenne
- Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- Sujuva suomen kielen osaaminen
- Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen myyntiurallasi? Jos haluat vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, lähetä hakemuksesi jo tänään ja vakuuta meidät asenteellasi!

Aloitus: Elokuussa 2017

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Pohjapalkka, provisio ja vuosibonus.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan Academic Workin kotisivujen kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuille, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA TYÖNANTAJASTA

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy palvelee tuhansia taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia. Fiksuvesi palvelun avulla tuhannet taloyhtiöt ja kiinteistöt säästävät keskimäärin yli 20 prosenttia käyttövesikuluissa ja taloyhtiön asukkaat voivat nukkua yönsä rauhassa, reaaliaikaisen etäseurannan havaitessa pienetkin vesivuodot.

B2B -MYYJÄ, Espoo

Haluatko kehittyä myyntitehtävissä edelläkävijäyrityksessä? Jos tavoitteesi ovat korkealla, nautit asiakastyöstä ja haluat olla mukana perinteisen alan muutoksessa, tämä voi olla mahdollisuutesi!

KUVAUS

Fiksuveden tavoitteena on olla vuoteen 2020 mennessä Pohjoismaiden johtava vedensäätöpalveluiden toimittaja. Kasvun tueksi etsimmekin pääkaupunkiseudulle Fiksuvesi -palvelujen myyjiä.

Academic Work vastaaa hakuprosessista, joten kysymysten herätessä, olethan yhteydessä osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Fiksuvesi on voimakkaasti kasvava vedensäästöalan yritys ja etsimme pääkaupunkiseudulle Fiksuvesi –palvelujen myyjiä. Toimenkuvaan kuuluu Fiksuvesi –etäseurantapalvelun myyminen isännöitsijöille, taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille pääkaupunkiseudun alueella. Työ on itsenäistä ja tapaat aktiivisesti asiakkaitasi kasvotusten. Päivittäistä työtäsi ohjaavat Fiksuveden arvot – asiantuntijuus, innostus ja vastuunkanto.

Saat tehtävään ja myyntityöhön kattavan koulutuksen ja tueksi toimialan johtavan myyntitiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme aktiivisia, tavoitteellisia ja kehittymishaluisia tulevaisuuden huippumyyjiä kasvamaan vedensäästöalan ammattilaisiksi. Aikaisempi myyntikokemus ja näytöt onnistuneista kaupoista ovat tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on kunnianhimoinen asenne! Asetat tavoitteesi korkealle ja haluat kehittyä myynnin ammattilaisena. Nautit asiakaskontakteista ja olet parhaimmillasi asiakkaiden kanssa. Koska itse myyntityö tapahtuu joustavasti asiakkaiden luona, edellytämme B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työskennellessä asiakasrajapinnassa, hakijalta vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Korkeat tavoitteet ja halu menestyä
- Vahva tuloshenkinen asenne
- Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- Sujuva suomen kielen osaaminen
- Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen myyntiurallasi? Jos haluat vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, lähetä hakemuksesi jo tänään ja vakuuta meidät asenteellasi!

Aloitus: Elokuussa 2017

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Pohjapalkka, provisio ja vuosibonus.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan Academic Workin kotisivujen kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuille, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA TYÖNANTAJASTA

Vedensäästöalan kasvuyritys Envera Oy palvelee tuhansia taloyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia. Fiksuvesi palvelun avulla tuhannet taloyhtiöt ja kiinteistöt säästävät keskimäärin yli 20 prosenttia käyttövesikuluissa ja taloyhtiön asukkaat voivat nukkua yönsä rauhassa, reaaliaikaisen etäseurannan havaitessa pienetkin vesivuodot.

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti

Avoin hakemusTilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot