Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Envera kansainvälistyy kovilla kasvuinvestoinneilla, asiakaspysyvyys erinomaisella tasolla

Viimeinen vuosi on ollut Enveran vuodenkierrossa yhtä kevättä, kasvun ja uudistumisen aikaa. Olemme vahvistaneet omaa teknologiakehitystämme merkittävillä investoinneilla, nostaneet asiakastyytyväisyyden uudelle tasolle ja saaneet liiketoiminnan ulkomailla käyntiin. Ulkopuolinen rahoitus on mahdollistanut voimakkaat panostukset, jotka näkyvät viime vuoden osalta tappiollisena tuloksena, tänä vuonna parempana kannattavuutena ja kiihtyvänä kasvuna. Nyt, kun viime vuosi on saatu myös tilinpäätöksen osalta kirjoihin ja kansiin, on hyvä hetki summata viimeistä reilun vuoden mittaista etappia ja valottaa tulevaisuuden suunnitelmiamme.

Isoja harppauksia teknologiakehityksessä

Ostimme kesäkuussa 2018 vesimittariluentaan liittyvän liiketoiminnan kokkolalaiselta Livionilta, jonka kanssa olimme kehittäneet Fiksuvesi-etäseurantapalvelua yhdessä jo kolmen vuoden ajan. Fiksuvesi-etäseurannan kannalta olennaisten, kuvantunnistukseen ja analytiikkaan liittyvien teknologiaoikeuksien lisäksi saimme reilun vahvistuksen teknologiakehitykseemme, kun viiden hengen huipputiimi liittyi arvokkaaksi osaksi Enveraa. Voimme nyt entistä nopeammin reagoida asiakkaidemme tarpeisiin ja huolehtia, että teknologinen etumatka säilyy asiakkaidemme hyödyksi.

Kuva: Joni Mäki-Petäjä

Kansainvälistyminen käyntiin Ruotsissa, Saksassa ja Hollannissa

Saimme kansainvälistymisen toden teolla käyntiin vuonna 2018. Maayhtiöiden perustaminen Ruotsiin ja Saksaan sekä avaukset Hollannin johtavien kiinteistönomistajien kanssa olivat hienoja loikkia kasvupolullamme. Paikallisten tiimien rakentaminen on nyt hyvällä alulla ja asiakashankinta on saatu käyntiin kymmenien asiakkaiden osalta. Suomen noin viidentuhannen kiinteistön lisäksi valvomme tällä hetkellä vajaan neljänsadan kiinteistön vedenkulutusta Suomen rajojen ulkopuolella! Ruotsia taitavat voivat katsoa tästä, mitä Eckerö Bostäder on meistä mieltä:

Asiakaspysyvyys ennätystasolla

Viimeisen vuoden aikana olemme hälyttäneet yli 13 000 vuodosta ja vähentäneet näin vuotovesien sekä vesivahinkojen kustannuksia miljoonilla euroilla. Lisäksi olemme helpottaneet asiakkaidemme arkea tuomalla Online-palveluun tarjolle kaukolämmön ja sähkön kulutustiedot, mikä mahdollistaa luopumisen energianseuranta-exceleistä ja manuaalisesta mittarinluennasta.

Perustimme viime kesänä Customer Success –tiimin huolehtimaan, että asiakkaamme saavat palveluistamme parhaan hyödyn irti. Asiakastyytyväisyyden eteen tehdyt toimenpiteet ovat näkyneet ennätyksellisen hyvänä asiakaspysyvyytenä: yli 94% kiinteistöistä jatkaa palvelumme piirissä ensimmäisen vuoden jälkeen. Jatkuvan asiakaskannan vuotuinen arvo (ARR) olikin vuodenvaihteessa noin 3,8M€.

Hyvällä höyryllä kohti tulevaa!

Talvella saimme iloisia uutisia, kun Business Finland valitsi meidät mukaan Nuoret Innovatiiviset Yritykset (NIY) -ohjelmaan. Ohjelma mahdollistaa parhaimmillaan 1,25M€ rahoituspaketin tukemaan kasvua ja kansainvälistymistä. Tavoitteemme on kasvattaa asiakaskantaamme tänä vuonna 30-50% ja nostaa jatkuvan sopimuskannan yli 5M€ rajan.

Kiitos asiakkaille luottamuksesta, työntekijöille innostuneesta vastuunkannosta ja muille sidosryhmille hyvästä yhteistyöstä. Jos mielessä on jokin idea Enveran toiminnan ja palvelujen kehittämiseksi, tai haluat liittyä vauhdikkaaseen tiimimme, pistä viestiä ja tarjoan lounaan!

Espoossa 31.5.2019

Henri Kajula
toimitusjohtaja
Envera Oy


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot