Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

KOKEILE RISKITTÄ 4 kk rahat takaisin
-tyytyväisyystakuu
31.10.2019
saakka!×

Haluatko mukaan menestystarinaan?

Enveran tarina

Perustimme Enveran vuonna 2013 tuomaan säästöjä ja mielenrauhaa taloyhtiöiden isännöitsijöille ja hallituksille. Alunperin teimme energiatodistuksia, mutta nopeasti huomasimme, että taloyhtiöissä käytetään vettä suosituksiin nähden aivan liikaa. Vedensäästöpalvelut muodostivatkin pian valtaosan liiketoiminnastamme.

Yksi asia johti toiseen: ei mennyt pitkään, kun hoksasimme taloyhtiöiden veden kulutusseurannan olevan aivan retuperällä. Epäsäännöllinen ja manuaalinen kulutusseuranta aiheutti jopa kymmenien tuhansien eurojen kustannuksia asiakkaillemme. Koska markkinoilta ei löytynyt riittävän hyvää valmista ratkaisua, päätimme kehittää oman.

Kysyntä reaaliaikaiselle veden kulutusseurannalle oli kovempaa kuin olimme odottaneet. Erinomaiset tulokset ja positiivinen palaute asiakkailtamme saivat meidät kehittämään palvelua entisestään. Sittemmin laajensimme palvelutarjontamme koskemaan myös kaukolämmön ja sähkön etäseurantaa.

Tänä päivänä olemme ripeästi kasvava, yli 40 henkilöä työllistävä, SaaS (Software-as-a-Service) -yritys. Liiketoimintamme laajenee voimakkaasti ulkomaille. Meillä on asiakkaita Suomen lisäksi yli kymmenessä maassa, pääasiassa Ruotsissa, Hollannissa ja Saksassa, minne olemme perustaneet tytäryhtiöt. Kaukaisimmat etäseurantakohteemme sijaitsevat Kenian Nairobissa ja Israelin Tel Avivissa.

Vaikka moni asia on vuodesta 2013 muuttunut, niin tästä olemme edelleen samaa mieltä: koko menestyksemme avain on loistava tiimimme! Teemme jatkossakin kaikkemme, että yrityskulttuurimme kehittyy suotuisasti ja voimme tarjota asiakkaille arvojemme mukaista palvelua päivästä toiseen.

Kulttuuri ja arvot

Envera haluaa olla esimerkillinen yritys, jossa työntekijän on hyvä olla ja joka kohtaa asiakkaat ja muut sidosryhmät suoraselkäisesti. Olemme yhdessä sitoutuneet eettisiin pelisääntöihin, joita noudattamalla varmistetaan laadukas ja reilu toiminta. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhteisesti hyväksytyt arvot.

Asiantuntijuus
Tuomme asiantuntijuutemme päivittäin asiakkaidemme hyödyksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, mittaamme onnistumistamme ja viemme ideoita eteenpäin. Jaamme tietoa aktiivisesti.

Innostus
Suhtaudumme työhömme innostuneesti. Kannustamme työkavereita ja itseämme parempiin suorituksiin ja tuuletamme aina kun vettä säästyy. Innostuksemme tarttuu myös asiakkaisiin ja asukkaisiin.

Vastuunkanto
Pidämme yksilöinä ja yrityksenä tiukasti kiinni siitä, että teemme mitä lupaamme. Rakennamme luottamusta työkavereihin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin.

Henkilöstön tyytyväisyys on meille tärkeää

Yli 40 kollegaa. Erinomainen työntekijätyytyväisyys: eNPS 76 (5/2019)

Aapo Klasila

avainasiakaspäällikkö

“Enveralla on mahdollista kehittyä todelliseksi ammattilaiseksi”

Katri Lindström

asiakaspalvelupäällikkö

“Työkavereiden kanssa puhalletaan yhteen hiileen ja samalla opitaan toisilta ja autetaan kaveria.”

Iiro Sarjanoja

Customer Success Manager

“Paras työpaikka missä olen koskaan ollut”

Olli Kangasniemi

Fiksuvesi-asiantuntija

“Rento ja kannustava ilmapiiri”

Kattavat edut

Tiedämme kokemuksesta, että hyvä työpaikka syntyy monipuolisesta kattauksesta ykkösluokan työkavereita ja mielekkäiden, motivoivien haasteiden tuomasta työn imusta. Erilaiset kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat kyllä kivoja, mutta olemme Enveralla panostaneet mieluummin kilpailukykyiseen palkkaan ja yhdessä tekemiseen. Kaikki lakisääteiset asiat, kuten työterveyshuolto ja tasa-arvoasiat ovat kunnossa ilman mitään etu-statuksia.

Muutamia Enveran arkipäivän flow-elementtejä ovat esimerkiksi…

 • Aamupala – Aloitamme työviikkomme yhteisellä aamupalalla, jonka työkaverit vuorollaan järjestävät.
 • Työkalut – Saat valita tehtäväsi edellyttämät työkalut vapaasti. Panostamme työn sujumiseen ja käytössämme on modernit ja jatkuvasti kehittyvät ohjelmistot.
 • Kuntosali – Kannustamme henkilöstöä liikkumaan. Työviikosta on yhteisesti varattu aikaa reippailuun ja useimmilla toimistoillamme on lisäksi hyvin varustellut kuntosalit henkilöstön vapaassa käytössä.
 • Etätyömahdollisuus ja joustavat työajat: – Moni työtehtävä ei edellytä jatkuvaa läsnäoloa konttorilla. Marianne teki Customer Success –työtä muutaman viikon Espanjan auringon alta ja asiakaspalvelun Greta päätyi pidemmäksi ajaksi Espanjaan. Työpäivä joustaa tarvittaessa molemmista päistä, jolloin työ ja arki on helppo sovittaa yhteen.
 • Tuulettamisen taito ja tavoitteet: – WhatsApp laulaa onnistumisten hetkellä ja kokoonnumme säännöllisesti koko porukalla päivittämään tilannetta ja kehittämään yhteistä tekemistä uudelle tasolle. Siinä sivussa olemme kokeilleet jo kymmeniä urheilulajeja jousiammunnasta suppailuun, hot joogaan ja kuplafutikseen mm. Kirkkonummella, Nizzassa ja Barcelonassa. Seuraava tähtäinpiste on asetettu kesään 2020.

Avoimet työpaikat ja ilmiannot

Tutustu Enveran avoimiin työtehtäviin. Hae itse tai ilmianna kaverisi allaolevalla lomakkeella!

Dynamics CRM-kehittäjä, Espoo tai Kokkola

Dynamics CRM-kehittäjä

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Tampereella, Kokkolassa, Berliinissä, Amsterdamissa ja Tukholmassa.  

Teemme päivittäin töitä 40 ammattilaisen tiimillä ja tuomme kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme teknologiatiimiin Espooseen tai Kokkolaan nyt 

CRM-kehittäjää 

Yksi Enveran teknologiatiimin tehtävistä on CRM-kehitys ja ylläpito sekä muiden yrityksen funktioiden tukeminen. Tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää Microsoft Dynamics CRM -järjestelmää ja sen integraatioita. 

Tarjoamme rennon ja asiantuntevan työympäristön, sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omia taitoja. Hakijalta toivomme kokemusta Microsoft Dynamics CRM:stä ja eduksi katsomme front end -ohjelmointi kokemuksen moderneilla web-teknologioilla. 

Meillä työntekijätyytyväisyys on mitatusti erinomaisella tasolla. Starttaamme joka viikon yhteisellä aamupalalla ja kannustamme porukkaa liikkumaan. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa koko henkilöstön voimin urheilemaan, tiimiytymään ja kehittämään firmaa eteenpäin. 

Yhteydenotot: 

Jusa Isopahkala 

Head of Engineering 

jusa.isopahkala@envera.fi 

040-9620032 

B2B-myyjä / asiakaspäällikkö, Itä-Suomi

B2B-myyjä / asiakaspäällikkö, Itä-Suomi

Envera palkkaa kasvun vauhdittamiseksi B2B-myynnin avainpelaajan, jolla riittää intoa, oppimiskykyä ja vastuunkannon asennetta. Tukikohtana on Espoon toimipiste ja myyntialueena Kymenlaakso ja Itä-Suomi: tonttia siis riittää!  Haluatko ottaa seuraavan askelen myyntiurallasi? Uskotko vankasti, että myynti lähtee asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä? Haluatko auttaa maailmaa pääsemään pidemmälle vähemmällä? Tämä voi olla mahdollisuutesi!

Vastuu ja toimenkuva

-Tehtäväsi on Fiksuvesi-etäseurantapalvelun ja muiden Enveran palvelujen myyminen isännöitsijöille, taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille

-Vastaat oman myyntialueesi myyntituloksesta

-Vastuullasi on uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien tuloksellinen johtaminen

Odotamme sinulta:

-Vahvaa, tuloshenkistä asennetta ja halua kehittyä paremmaksi

-Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä

-Ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta matkustaa asiakastapaamisiin laajalla alueella

-Sujuvaa suomen kielen taitoa

-Mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin

Tarjoamme sinulle:


-Kattavan koulutuksen, jossa käydään huolella läpi mm. myynnin portaat, myyntiprosessi sekä Enveran käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut

-Nuorekkaan ja huumorilla varustetun tiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan

-Tutkitusti korkean työntekijätyytyväisyyden

-Takuupalkan koulutusajalta

-Kannustavan, pohjapalkasta ja provisiosta koostuvan palkkamallin, jolla keskinkertainen myyjä pysyy hyvin hengissä ja hyvä myyjä tienaa hyvin

-Mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

Aloitat B2B-myyjänä, josta voit nopeasti edetä asiakaspäälliköksi ja siitä edelleen.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen myyntiurallasi? Jos haluat vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, ota yhteyttä: myyntijohtaja Mikko Sykkö, 044 2629867 tai mikko.sykko@envera.fi

Ohjelmistosuunnittelija

Ohjelmistosuunnittelija

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Tampereella, Kokkolassa, Berliinissä, Amsterdamissa ja Tukholmassa. Teemme päivittäin töitä 40 ammattilaisen tiimillä ja tuomme kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme teknologiatiimiin Kokkolaan nyt

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Teknologiatiimi kehittää ja ylläpitää Fiksuvesi-etäseurantapalvelua, jonka avulla seuraamme noin 6000 kiinteistön vedenkulutusta reaaliaikaisesti Kittilästä Keniaan. Tehtäväsi on kehittää tätä IoT-palvelua voimalla eteenpäin yhdessä muun tiimin kanssa ja auttaa palvelun ylläpidossa sekä sisäisissä teknisissä kysymyksissä.

Tarjoamme rennon ja asiantuntevan työympäristön ohjelmistojen kehitykseen sekä mahdollisuuden oppia ja hyödyntää uusia teknologioita. Teknologiatiimi ja -tuotanto toimivat pääasiassa Kokkolassa, missä tilat on tehty tarpeiden mukaan toimiviksi ja viihtyisäksi.

Hakijalta toivomme ohjelmointitaustaa, sekä innostusta oppia uutta ja kehittää omia taitojaan. Katsomme eduksi kokemuksen jostain seuraavista aiheista: Node.js, React, MongoDB/SQL, Docker / Kubernetes ja Microsoft Dynamics.

Meillä työntekijätyytyväisyys on mitatusti erinomaisella tasolla. Starttaamme joka viikon yhteisellä aamupalalla ja kannustamme porukkaa liikkumaan. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa koko henkilöstön voimin urheilemaan, tiimiytymään ja kehittämään firmaa eteenpäin.

Yhteydenotot:

Jusa Isopahkala
Head of Engineering
jusa.isopahkala@envera.fi
040-9620032

Customer Success Specialist

Customer Success Manager

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Tampereella, Berliinissä, Amsterdamissa ja Tukholmassa. Teemme päivittäin töitä 40 ammattilaisen tiimillä ja tuomme kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme pääkonttorillemme Espooseen nyt

CUSTOMER SUCCESS SPECIALISTIA

Tehtäväsi:

 • Toimit tärkeässä tehtävässä osana Customer Success -tiimiä
 • Tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme saaavat palveluistamme mahdollisimman vaivattomasti sellaista arvoa, joka mahdollistaa pitkään jatkuvan asiakassuhteen
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun ja tuotekehityksen kanssa

Odotamme sinulta:

 • Erinomaisia kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja
 • Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Osaamista, innostusta ja oppimiskykyä
 • Vähintään englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Erinomaiset työkalut, voimakkaasti kasvavan asiakaskunnan ja kehittyvän yrityksen ilmapiirin
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua Customer Success -virtuoosiksi kansainvälisessä tiimissä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä firman tarjoaman maanantai-aamupalan, kuntosalimahdollisuuden, virkistyspäivät ja vauhdikkaan tiimin 100% tuen työllesi. Saat lisäksi valita itsellesi sopivimmat työvälineet

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja ja avoimet hakemukset:

Matti Nevala

matti.nevala@envera.fi

045 650 5720

B2B-myyjä/asiakaspäällikkö, Turku

Envera Oy on digitaalisiin kiinteistöjen energianhallinnan ja fiksumman vedenkäytön ratkaisuihin keskittyvä kasvuyhtiö, jonka palvelujen piirissä on yli 6000 kiinteistöä Euroopassa. Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä ja kiinteistönomistajia yli 30 hengen joukkueella. Palvelumme avulla asiakkaamme säästävät veden ja energian käytön kustannuksissa, sekä pystyvät reagoimaan mahdollisiin vesivuotoihin ennen kuin on liian myöhäistä.

B2B-myyjä / asiakaspäällikkö

Envera palkkaa kasvun vauhdittamiseksi Turkuun B2B-myynnin avainpelaajaa, jolla riittää intoa, oppimiskykyä ja vastuunkannon asennetta.

Haluatko ottaa seuraavan askelen myyntiurallasi? Uskotko vankasti, että myynti lähtee asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä? Haluatko auttaa maailmaa pääsemään pidemmälle vähemmällä? Tämä voi olla mahdollisuutesi!

Vastuu ja toimenkuva

- Tehtäväsi on Fiksuvesi-etäseurantapalvelun ja muiden Enveran palvelujen myyminen isännöitsijöille, taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille

- Vastaat oman myyntialueesi myyntituloksesta

- Vastuullasi on uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien tuloksellinen johtaminen

Odotamme sinulta:

– Vahvaa, tuloshenkistä asennetta ja halua kehittyä paremmaksi

– Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä

– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

– Mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin

Tarjoamme sinulle:


– Kattavan koulutuksen, jossa käydään huolella läpi mm. myynnin portaat, myyntiprosessi sekä Enveran käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut

– Nuorekkaan ja huumorilla varustetun tiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan

–Tutkitusti korkean työntekijätyytyväisyyden

–Takuupalkan koulutusajalta

– Kannustavan, pohjapalkasta ja provisiosta koostuvan palkkamallin, jolla keskinkertainen myyjä pysyy hyvin hengissä ja hyvä myyjä tienaa hyvin

– Mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Aloitat B2B-myyjänä, josta voit nopeasti edetä asiakaspäälliköksi ja siitä edelleen.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen myyntiurallasi? Jos haluat vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, ota yhteyttä: myyntijohtaja Mikko Sykkö, 044 2629867 tai mikko.sykko@envera.fi

B2B-myyjä/asiakaspäällikkö, Oulu

Envera Oy on digitaalisiin kiinteistöjen energianhallinnan ja fiksumman vedenkäytön ratkaisuihin keskittyvä kasvuyhtiö, jonka palvelujen piirissä on yli 6000 kiinteistöä Euroopassa. Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä ja kiinteistönomistajia yli 30 hengen joukkueella. Palvelumme avulla asiakkaamme säästävät veden ja energian käytön kustannuksissa, sekä pystyvät reagoimaan mahdollisiin vesivuotoihin ennen kuin on liian myöhäistä.

B2B-myyjä / asiakaspäällikkö

Envera palkkaa kasvun vauhdittamiseksi Ouluun B2B-myynnin avainpelaajaa, jolla riittää intoa, oppimiskykyä ja vastuunkannon asennetta.

Haluatko ottaa seuraavan askelen myyntiurallasi? Uskotko vankasti, että myynti lähtee asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä? Haluatko auttaa maailmaa pääsemään pidemmälle vähemmällä? Tämä voi olla mahdollisuutesi!

Vastuu ja toimenkuva

- Tehtäväsi on Fiksuvesi-etäseurantapalvelun ja muiden Enveran palvelujen myyminen isännöitsijöille, taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille

- Vastaat oman myyntialueesi myyntituloksesta

- Vastuullasi on uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien tuloksellinen johtaminen

Odotamme sinulta:

– Vahvaa, tuloshenkistä asennetta ja halua kehittyä paremmaksi

– Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä

– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

– Mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin

Tarjoamme sinulle:


– Kattavan koulutuksen, jossa käydään huolella läpi mm. myynnin portaat, myyntiprosessi sekä Enveran käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut

– Nuorekkaan ja huumorilla varustetun tiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan

–Tutkitusti korkean työntekijätyytyväisyyden

–Takuupalkan koulutusajalta

– Kannustavan, pohjapalkasta ja provisiosta koostuvan palkkamallin, jolla keskinkertainen myyjä pysyy hyvin hengissä ja hyvä myyjä tienaa hyvin

– Mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Aloitat B2B-myyjänä, josta voit nopeasti edetä asiakaspäälliköksi ja siitä edelleen.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen myyntiurallasi? Jos haluat vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, ota yhteyttä: myyntijohtaja Mikko Sykkö, 044 2629867 tai mikko.sykko@envera.fi

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti

Avoin hakemus / ilmiannettava kaveri yhteystietoineen


Lars Sonckin kaari 10
02600 Espoo

Tule mukaan!

Työ kiinteistöjen veden- ja energiansäästön eteen ei ole koskaan ollut yhtä ajankohtaista kuin tänään. Kiinteistön omistajien ja taloyhtiön väen lisäksi myös luonto kiittää. YK:n mukaan vuonna 2030 puhdasta vettä riittää vain 70 prosentille maapallon väestöstä. Oikea aika tarttua toimeen on nyt. Laita hakemus tulemaan ja liity tiimiin!

Jaa tämä sivu eteenpäin:


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

 • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
 • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot