Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

”Fiksuvesi-palvelu toimii kuin junan vessa”

Tags: fiksuvesi kokemuksia, fiksuvesi käyttökokemuksia, Heikinharju, kokemuksia vedenkulutuksen etäseurantapalvelusta, PPSHP, Päivärinne, Vesimittarin etäseuranta, vesivahinko, vesivuoto, vuotohälytys, älykäs veden mittaus,

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on kuntayhtymä, jonka muodostavat Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kunnat ja Vaala. Sen tehtävänä on tarjota jäsenkuntiensa asukkaille erikoissairaanhoidon palveluja

Kiinteistö Oy Muhoksen Päivärinne ja Kiinteistö Oy Oulun Heikinharju ovat isoja ja arvokkaita kiinteistöjä, joiden vedenkäyttöä seurataan reaaliaikaisesti Fiksuvesi-etäseurantapalvelun avulla.

Kiinteistöjen huoltomestari Jukka Hauru tilasi Fiksuvesi-etäseurantapalvelun kiinteistöihin, koska PPSHP:lla haluttiin varmistua ettei kiinteistöissä ole vesivuotoja. "Pienet pitkään jatkuneet vuodot ovat taloudellisesti jopa isoja vuotoja kalliimpia, kun vesi valuu rakenteisiin ja aiheuttaa isot rakenteelliset vahingot", kertoo Jukka Hauru.

Kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtaja Jorma Korhonen on erityisen tyytyväinen siihen, että Fiksuvesi-palvelu on toiminut sovitusti. "Fiksuvesi-palvelu toimii kuin junan vessa!", kiteyttää toimitusjohtaja Korhonen.

Takaisin


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot