Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

KOKEILE RISKITTÄ 4 kk rahat takaisin
-tyytyväisyystakuu
31.10.2019
saakka!×

TOAS säästää vettä kestävän asumisen puolesta

Tags: energiakulut, fiksuvesi kokemuksia, Fiksuvesi referenssi, fiksuvesi tuloksia, Fiksuvesi yhteistyö, kiinteistösijoittaja vedensäästöt, Mikontalo referenssi, opiskelija-asuntosäätiö, taloyhtiön vedensäästö, TOAS vedensäästö, vedenkulutus, vedensäästö, vedensäästö opiskelija-asunnot, vedensäästö taloyhtiössä, vesimaksut, vesisäästöt taloyhtiössä,

Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö on Suomessa valtakunnallisestikin merkittävä kiinteistönomistaja. Säätiöllä on tänä päivänä Tampereella noin 6000 opiskelija-asuntoa. TOAS haluaa toimia edelläkävijänä uusien asumiseen liittyvien palvelujen kehittämisessä. Keskeiseksi toimintaa ohjaavaksi arvoksi TOAS on määritellyt kestävän elämäntavan. Tähän taustaan nähden Fiksuvesi-palvelun käyttöönotto syksyllä 2015 oli luonteva askel.

Startti Mikontalossa

"Fiksuvesi-palvelu on mielestäni toimiva konsepti. Siinä saadaan näkemys vesikalusteiden ja vedenkäytön nykytilanteesta, vedensäästöpotentiaalista ja takaisinmaksuajasta kohteittain", kertoo TOAS:n tekninen projektipäällikkö Jari Ahonen. Ensimmäinen kartoitettava kohde oli legendaarinen, jopa postimerkkiin päätynyt Mikontalo. Aikoinaan pohjoismaiden suurin asuinrakennus on rakennettu vuosina 1978-80. Peruskorjaus tähän Hervannan maamerkkiin tehtiin vuosina 2008-2009.

Erinomainen käyttömukavuus

Kartoituksen perusteella Mikontalossa ilmeni merkittävä vedensäästömahdollisuus. Säästyvien vesilitrojen lisäksi asukkaiden tyytyväisyys on TOAS:llle erityisen tärkeää. "Testasin itse henkilökohtaisesti Fiksuvesi-palveluun kuuluvat tuotteet ja vakuutuin tunnettujen valmistajien vedensäästötuotteiden käyttömukavuudesta", vahvistaa Ahonen. "Mikontalossa on 767 asuntopaikkaa, mutta ensimmäistäkään valitusta vedensäästötuotteista tai palvelun laadusta ei ole tullut", Ahonen jatkaa.

Yhteistyö syvenee

Syntyneet säästöt ja Fiksuvesi-palvelu kokonaisuudessaan on vakuuttanut Jari Ahosen. Yhteistyö TOAS:n ja Enveran välillä syvenee Mikontalon kokemusten myötä alkuvuodesta 2016 seuraavien kohteiden osalta.

Takaisin


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot