Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

TOAS säästää vettä kestävän asumisen puolesta

Tags:

Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö on Suomessa valtakunnallisestikin merkittävä kiinteistönomistaja. Säätiöllä on tänä päivänä Tampereella noin 6000 opiskelija-asuntoa. TOAS haluaa toimia edelläkävijänä uusien asumiseen liittyvien palvelujen kehittämisessä. Keskeiseksi toimintaa ohjaavaksi arvoksi TOAS on määritellyt kestävän elämäntavan. Tähän taustaan nähden Fiksuvesi-palvelun käyttöönotto syksyllä 2015 oli luonteva askel.

Startti Mikontalossa

"Fiksuvesi-palveluun kuuluva kartoitus on mielestäni hyvä. Siinä saadaan näkemys vesikalusteiden ja vedenkäytön nykytilanteesta, vedensäästöpotentiaalista ja takaisinmaksuajasta kohteittain", kertoo TOAS:n kiinteistöpäällikkö Jari Ahonen. Ensimmäinen kartoitettava kohde oli legendaarinen, jopa postimerkkiin päätynyt Mikontalo. Aikoinaan pohjoismaiden suurin asuinrakennus on rakennettu vuosina 1978-80. Peruskorjaus tähän Hervannan maamerkkiin tehtiin vuosina 2008-2009.

Erinomainen käyttömukavuus

Kartoituksen perusteella Mikontalossa ilmeni merkittävä vedensäästömahdollisuus. Säästyvien vesilitrojen lisäksi asukkaiden tyytyväisyys on TOAS:llle erityisen tärkeää. "Testasin itse henkilökohtaisesti Fiksuvesi-palveluun kuuluvat tuotteet ja vakuutuin tunnettujen valmistajien vedensäästötuotteiden käyttömukavuudesta", vahvistaa kiinteistöpäällikkö Ahonen. "Mikontalossa on 767 asukaspaikkaa, mutta ensimmäistäkään valitusta vedensäästötuotteista tai palvelun laadusta ei ole tullut", Ahonen jatkaa.

Yhteistyö syvenee

Syntyneet säästöt ja Fiksuvesi-palvelu kokonaisuudessaan on vakuuttanut kiinteistöpäällikkö Jari Ahosen. Yhteistyö TOAS:n ja Enveran välillä syvenee Mikontalon kokemusten myötä alkuvuodesta 2016 seuraavien kohteiden osata.

Takaisin


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot