Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Tapanilan Urheilukeskuksella lähes 16% vedensäästöt!

Tags: envera kokemuksia, Fiksuvesi, fiksuvesi kokemuksia, fiksuvesi tuloksia, Matti Linnavirta, Tapanilan Urheilukeskus, urheilukeskus, vedensäästö,

Tapanilan Urheilukeskus on Suomen monipuolisin sisäliikuntakeskus, jossa vierailee vuosittain yli miljoona vierasta. Liikunta-, kokous- ja saunatiloja on yhteensä 1,5 hehtaaria ja tiloissa harrastetaan yli 80 sisäliikuntalajia ja -jumppaa.

Kuten tavallista, käyttövesi on myös Tapanilan Urheilukeskukselle suurimpia kiinteistönhoidon kulueriä ja se päättikin tilata Envera Oy:n Fiksuvesi™ -vedensäästöpalvelun, jonka avulla vettä ja ympäristöä säästyy käyttömukavuuden säilyessä ennallaan.

Asennukset sujuivat mallikkaasti

Vedensäästöpalvelu otettiin käyttöön lokakuussa 2014, jonka jälkeen käyttövesikustannukset laskivat 15,6% eli tuhansilla euroilla vuodessa. Hanat, suihkut ja WC-laitteet muutettiin vettä säästäviksi, vesikalusteet huollettiin ja Urheilukeskuksella aloitettiin säännöllinen vedenkulutuksen seuranta. ”Asennukset sujuivat mallikkaasti ja olemme tyytyväisiä syntyneisiin säästöihin”, sanoo Tapanilan Urheilutalosäätiön toimitusjohtaja Matti Linnavirta.

Takaisin


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot