Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Kolmannes pois vesilaskusta etäseurannan avulla

Tags: etäseuranta, Fiksuvesi, Kiinteistöhoitaja vesimittari, Lauttasaaren Pienteollisuustalo, Lauttasaari, vedenkulutuksen etäseuranta, Vesilasku, Vesimittarin etäseuranta, Vesimittarinluku kiinteistöhuolto,

Lauttasaaren Pienteollisuustalo valmistui vuonna 1956, jolloin Lauttasaaressa toimi paljon muutakin teollisuutta. Toiminnan alkuvaiheissa talossa oli mm. kirjapainoja, shampootehdas ja kevyttä metalliteollisuutta. Nykyisin talon painopiste on muuttunut toimisto- ja varastotiloja sekä pientuotantotilaa tarvitseviin yrityksiin.

Lauttasaaren Pienteollisuustalo tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa monipuolista ja kohtuuhintaista toimitilaa aivan Helsingin keskustan tuntumassa merellisessä ympäristössä.

Pienteollisuustalon isännöitsijänä toimii Kiinteistötahkola-Helsingin toimitusjohtaja Tuomo Tahkola. Kuultuaan Fiksuvesi-etäseurantapalvelusta hän ehdotti Pienteollisuustalon hallitukselle palvelun hankintaa. Hankintapäätös tehtiin ripeästi - ja se kannatti: jo ensimmäisenä yönä Pienteollisuustalossa havaittiin vuototilanne.

Etäseurantapalvelusta lähti vuotoilmoitus kohteen kiinteistöhoitajalle ja isännöitsijälle. Kiinteistökierroksella havaittiin useita vuotavia wc-laitteita, jotka huollettiin kuntoon. Pienteollisuustalon vedenkulutus pieneni kolmanneksella, kun vuotavat wc-laitteet saatiin kuntoon.

“Etäseurantapalvelun avulla saimme faktatiedon vuodosta ja voin kokemuksesta suositella palvelua muille kiiinteistönomistajille”, kertoo isännöitsijä Tuomo Tahkola. Myös Pienteollisuustalon kiinteistöhoitaja Kai Florström on innoisaan Fiksuvesi-etäseurantapalvelusta.

Katso Florströmin terveiset oheisesta videosta:

Takaisin


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot