Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Isännöinti-Hietikko: ”Palvelu on erittäin hyvä.”

Tags: Envera, envera kokemuksia, Fiksuvesi, fiksuvesi kokemuksia, taloyhtiön vedensäästö, toimiiko fiksuvesi, vedensäästö, vedensäästöpalvelu,

Taloyhtiö vaatii huolenpitoa. Sen tietää tuusulalainen isännöitsijä Arja Hietikko varsin hyvin. Isännöinti Hietikko Oy on kesällä 2011 perustettu isännöintitoimisto Tuusulassa, jossa Arja Hietikko työskentelee kollegansa Nora Väst-Salosen kanssa. Fiksuvesi-palvelun hyödyntäminen alkoi Isännöinti Hietikon kohteissa joulukuussa 2014. Käyttökokemuksia on kertynyt neljän taloyhtiön osalta ja mukana on nyt yhteensä kuusi taloyhtiötä.

"Kaikki on hoidettu alusta lähtien todella hyvin, aina tiedottamisesta reklamaatioihin", kertoo Arja Hietikko tyytyväisenä. Fiksuvesi-palvelu käynnistyy kartoituksella, jossa taloyhtiön vedensäästöpotentiaali kartoitetaan Enveran asiantuntijan toimesta. "Kartoitus kannattaa kyllä tilata jokaiseen taloyhtiöön, koska se tuottaa paljon hyödyllistä tietoa mm. kiinteistön teknisestä kunnosta ja vesikalusteista", jatkaa teknisen isännöitsijän pätevyydenkin hankkinut Hietikko.

Säästölukemat Isännöinti Hietikon isännöimmistä kohteista on mukavaa luettavaa. Kaikkien kohteiden keskimääräinen säästö on lähes 20%. Se tarkoittaa useita tuhansia euroja vähemmän kuluja vuodessa. Säästöt ovat taloudellisesti merkittäviä ja Fiksuvesi-palvelussa käyttömukavuudesta huolehtiminen on Enveran ykkösasia. "Käyttömukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä" isännöitsijä Nora Väst-Salonen vahvistaa.

Kokonaisuutena Hietikon energiset naiset pitävät Fiksuvesi-palvelua erinomaisena hankintana: "Palvelu on erittäin hyvä", he kiteyttävät.

Takaisin


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot