Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Turhia hälytyksiä?

Veden kulutusseurantapalvelusta lähetettävät vuotohälytysviestit kielivät jatkuvasta vesivuodosta kiinteistössä. Viime kuussa Fiksuvesi-palvelusta lähti lähes 900 vuotohälytysviestiä, joten ongelma vesivuotojen suhteen on todellinen. Usein rikkinäinen vesikaluste tai vuotava putki löytyy helposti, mutta toisinaan vuotokohdan löytäminen ottaa aikansa. Kun vuoto vain jatkuu, eikä mitään löydy, saattaa toistuvat muistutukset mahdollisesta vesivuodosta tuntua turhilta.

Viime perjantaina saimme mielenkiintoisen viestin asiakkaaltamme:

”Nyt perjantain kunniaksi hyvää palautetta ja Mika sinulle kiitokset! Taidatte saada tästä hauskimman myyntistoorin hetkeen aikaan, saa käyttää kunhan kohdetta ei kerro, Vantaan kaupungin voi toki mainita.

Raportoit minulle puhelimessa pariin kertaan eräästä kohteestamme; Huomautit että pohjakuorma kummallisen koholla + soitit vielä perään että huollon vastaus ”24/7 kohde, ei mitään” ei selitä asiaa. Huolto otti kopin asiasta koska olit aktiivinen asian kanssa ja syyhän selvisi 🙂

Huoltomies selvitti kummallisen veden kulutuksen ilmoitettuani Fiksuveden tarkennukset asiaan. Huollon päivän selvitystyön tuloksena syykin selvisi: Yksi asiakas naapuritalossa (saa vetensä kohteesta) oli lämmittänyt asuntoansa lämmintä käyttövettä hanasta juoksuttamalla jo ties kuinka kauan. J 8 l/min = 500 l per h ympäri vuoden, 4000 m3 lämmintä käyttövettä vuodessa.

Vaihdamme kohteeseen automaattihanan ilkivaltasuojalla. Vuosisäästö 10 000 eur vesi ja lämmityskulut 10 000 eur.

Mielellään lisää näitä tapauksia 🙂 ”

Vuotohälytyspalvelumme on ollut käytössä kohta neljän vuoden ajan ja tällä hetkellä seurannassa on noin 6000 kiinteistöä. Hälytysalgoritmeja kehitetään jatkuvasti, jotta vuotohälytyspalvelu on mahdollisimman luotettava. Kun seuraavan kerran saat vuotohälytysviestin, voit luottaa että viestissä mainittu jatkuva kulutus on todellista. Turhia hälytyksiä emme lähetä.

Toimintaohjeet vuotohälytystilanteeseen saat asiakaspalvelustamme: asiakapalvelu@fiksuvesi.fi

Voit myös tilata Fiksuvesi-kouluttajan kouluttamaan kiinteistöhuollon vesivuotojen varalle! Ajanvaraukset osoitteesta tero.sulander@fiksuvesi.fi

Kategoriat: Blogi | Avainsanat: , , ,


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot