Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

REKRY: Ohjelmistosuunnittelija

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteitä Suomessa, Saksassa ja Ruotsissa. Teemme päivittäin töitä 35 ammattilaisen tiimillä tuoden kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme teknologiatiimiimme Kokkolaan nyt

Ohjelmistosuunnittelijaa

Teknologiatiimi kehittää ja ylläpitää Enveran Fiksuvesi-etäseurantapalvelua, jonka avulla seuraamme noin 6000 kiinteistön vedenkulutusta reaaliaikaisesti Kittilästä Keniaan. Tehtäväsi on kehittää tätä IoT-palvelua voimalla eteenpäin yhdessä muun tiimin kanssa ja auttaa palvelun ylläpidossa sekä sisäisissä teknisissä kysymyksissä.

Tarjoamme rennon ja asiantuntevan työympäristön ohjelmistojen kehitykseen sekä mahdollisuuden oppia ja hyödyntää uusia teknologioita. Teknologiatiimi ja -tuotanto toimivat pääasiassa Kokkolassa, missä meillä on mielestämme seutukunnan komeimmat koodaustilat.

Hakijalta edellytämme kokemusta Javascriptistä ja modernista web-kehityksestä sekä halua kehittää omia taitoja joka kuukausi eteenpäin. Katsomme eduksi kokemuksen jostain seuraavista aiheista: Node.js, React, Google Cloud Platform, Linux, MongoDB, Docker / Kubernetes ja Microsoft Dynamics.

Meillä työntekijätyytyväisyys on mitatusti erinomaisella tasolla. Starttaamme joka viikon yhteisellä aamupalalla ja kannustamme porukkaa liikkumaan. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa koko henkilöstön voimin urheilemaan, tiimiytymään ja kehittämään firmaa eteenpäin.

Haluatko kuulla lisää? Soita Jusalle ja tule käymään aamupalalla.

Lisätietoa: www.fiksuvesi.fi

Yhteydenotot:
Jusa Isopahkala
Head of Engineering
jusa.isopahkala@envera.fi
040-9620032

Kategoriat: Blogi | Avainsanat: , , , , , ,


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot