Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Jussi Niiniaho Enveran toimitusjohtajaksi

Enveran tarina on vaiheessa, jossa edessämme on voimakkaan kansainvälisen kasvun vaihe. Yhtiön hallitus on päättänyt, että yhtiö tarvitsee tässä tilanteessa uudenlaista johtajuutta. Enveran perustaja ja toimitusjohtaja Henri Kajula luopuu toimitusjohtajuudesta ja uudeksi toimitusjohtaksi on nimitetty DI Jussi Niiniaho.

”Kuuden vuoden intensiivinen ja antoisa jakso Enveran peräsimessä on antanut minulle paljon. Olen saanut työskennellä erinomaisen tiimin kanssa fiksumman veden käytön edistämiseksi. Nyt on luonteva hetki siirtää viestikapula Jussille, jonka tausta ja osaaminen siivittävät yhtiön entistä voimakkaampaan kansainväliseen menestykseen”, kommentoi Henri Kajula.

”Kiitän Henriä hänen panoksestaan Enveran perustajana ja toimitusjohtajana. Toivotamme samalla Jussin lämpimästi tervetulleeksi osaksi Enveran innostunutta ja asiantuntevaa tiimiä. Jussin ihmisläheinen johtamisote ja kattava kansainvälinen osaaminen älymittareiden parissa antavat erinomaiset eväät tulevaan”, sanoo Enveran hallituksen puheenjohtaja Tero Luoma.

”Olen seurannut Enveran menestystarinaa suurella mielenkiinnolla. Kiitän yhtiön hallitusta luottamuksesta ja lähden mielelläni edesauttamaan yhtiön menestystä kansainvälisisillä markkinoilla. Meillä on erinomaiset lähtökohdat onnistumiselle sitoutuneen tiimin ja hienojen asiakkaidemme kanssa”, kommentoi Jussi Niiniaho.

Jussi Niiniaho, 43, on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Aiemmin hän on toiminut Xylem Water Solutions Suomen toimitusjohtajana ja Specma Hydraulicsin maajohtajana Suomessa sekä Kiinassa.

Lisätietoja:

Tero Luoma, hallituksen puheenjohtaja, +358 50 344 9993
Jussi Niiniaho, toimitusjohtaja, +358 40 821 3116

Kategoriat: Blogi | Avainsanat: , , , ,


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot