Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

KOKEILE RISKITTÄ 4 kk rahat takaisin
-tyytyväisyystakuu
31.10.2019
saakka!×

Ohjelmistosuunnittelija

Ohjelmistosuunnittelija

Envera on nopeasti kasvava kiinteistöjen energianhallinnan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa, Tampereella, Kokkolassa, Berliinissä, Amsterdamissa ja Tukholmassa. Teemme päivittäin töitä 40 ammattilaisen tiimillä ja tuomme kiinteistönomistajille säästöjä ja mielenrauhaa. Toiminnan kasvaessa haemme teknologiatiimiin Kokkolaan nyt

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Teknologiatiimi kehittää ja ylläpitää Fiksuvesi-etäseurantapalvelua, jonka avulla seuraamme noin 6000 kiinteistön vedenkulutusta reaaliaikaisesti Kittilästä Keniaan. Tehtäväsi on kehittää tätä IoT-palvelua voimalla eteenpäin yhdessä muun tiimin kanssa ja auttaa palvelun ylläpidossa sekä sisäisissä teknisissä kysymyksissä.

Tarjoamme rennon ja asiantuntevan työympäristön ohjelmistojen kehitykseen sekä mahdollisuuden oppia ja hyödyntää uusia teknologioita. Teknologiatiimi ja -tuotanto toimivat pääasiassa Kokkolassa, missä tilat on tehty tarpeiden mukaan toimiviksi ja viihtyisäksi.

Hakijalta toivomme ohjelmointitaustaa, sekä innostusta oppia uutta ja kehittää omia taitojaan. Katsomme eduksi kokemuksen jostain seuraavista aiheista: Node.js, React, MongoDB/SQL, Docker / Kubernetes ja Microsoft Dynamics.

Meillä työntekijätyytyväisyys on mitatusti erinomaisella tasolla. Starttaamme joka viikon yhteisellä aamupalalla ja kannustamme porukkaa liikkumaan. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa koko henkilöstön voimin urheilemaan, tiimiytymään ja kehittämään firmaa eteenpäin.

Yhteydenotot:

Jusa Isopahkala
Head of Engineering
jusa.isopahkala@envera.fi
040-9620032


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot