Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

B2B -MYYJÄ, Oulu

Haluatko kehittyä myyntitehtävissä edelläkävijäyrityksessä? Jos tavoitteesi ovat korkealla, nautit asiakastyöstä ja haluat olla mukana perinteisen alan muutoksessa, tämä voi olla mahdollisuutesi!

KUVAUS

Fiksuveden tavoitteena on olla vuoteen 2020 mennessä Pohjoismaiden johtava vedensäätöpalveluiden toimittaja. Kasvun tueksi etsimmekin Ouluun Fiksuvesi -palvelujen myyjiä.

TYÖTEHTÄVÄT

Fiksuvesi on voimakkaasti kasvava vedensäästöalan yritys ja etsimme pääkaupunkiseudulle Fiksuvesi –palvelujen myyjiä. Toimenkuvaan kuuluu Fiksuvesi –etäseurantapalvelun myyminen isännöitsijöille, taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille pääkaupunkiseudun alueella. Työ on itsenäistä ja tapaat aktiivisesti asiakkaitasi kasvotusten. Päivittäistä työtäsi ohjaavat Fiksuveden arvot – asiantuntijuus, innostus ja vastuunkanto.

Saat tehtävään ja myyntityöhön kattavan koulutuksen ja tueksi toimialan johtavan myyntitiimin, jossa jokaisen menestystä tuetaan ja onnistumisista palkitaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme aktiivisia, tavoitteellisia ja kehittymishaluisia tulevaisuuden huippumyyjiä kasvamaan vedensäästöalan ammattilaisiksi. Aikaisempi myyntikokemus ja näytöt onnistuneista kaupoista ovat tehtävässä eduksi, mutta tärkeintä on kunnianhimoinen asenne! Asetat tavoitteesi korkealle ja haluat kehittyä myynnin ammattilaisena. Nautit asiakaskontakteista ja olet parhaimmillasi asiakkaiden kanssa. Koska itse myyntityö tapahtuu joustavasti asiakkaiden luona, edellytämme B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työskennellessä asiakasrajapinnassa, hakijalta vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

– Korkeat tavoitteet ja halu menestyä
– Vahva tuloshenkinen asenne
– Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
– Sujuva suomen kielen osaaminen
– Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen myyntiurallasi? Jos haluat vastuuta ja etenemismahdollisuuksia, lähetä hakemuksesi jo tänään myyntijohtaja Joe Hamarille (joe.hamari@envera.fi) ja vakuuta meidät asenteellasi!


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot