Haluatko etäseurannan taloyhtiöönne? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä:

OPAS Lataa
maksuton
taloyhtiön
vedensäästöopas×

Envera kasvaa: tule meille töihin!

Envera on nopeasti kasvava vedensäästöalan palveluyritys, jolla on toimipisteet Espoossa ja Tampereella. Säästämme Fiksuvesi -palvelun avulla satojen taloyhtiöiden ja Suomen johtavien kiinteistönomistajien käyttövesikuluissa keskimäärin yli 20 %, käyttömukavuudesta tinkimättä. Palvelullamme on nopea takaisinmaksuaika ja turvaamme asiakkaan investoinnin kattavilla takuilla. Toiminnan kasvaessa haemme nyt vahvistuksia sekä myynti- että asennustiimeihin.

Tukenasi on nuorekas, hyvällä huumorilla höystetty työporukka, jossa kaikkien tehtävänä on auttaa kaveria onnistumaan. Päivittäistä työtämme ohjaavat arvot ovat vastuunkanto, innostus ja asiantuntijuus. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, erittäin hyvät työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä nopeasti muuttuvan vedensäästöalan ammattilaiseksi joko myynti- tai asennuspuolella. Otamme vastaan avoimia hakemuksia seuraaviin työtehtäviin:

Fiksuvesi-asentaja/Tampere ja Fiksuvesi-asentaja/Espoo

Haemme nyt yhtä Fiksuvesi-asentajaa Tampereelle ja toista Espooseen. Tehtäväsi on huoltaa ja modernisoida asiakkaidemme vesikalusteita ja käyttövesiverkostoa vettä säästäviksi pääasiassa kerrostalokohteissa. Odotamme sinulta reipasta tekemisen meininkiä, kädentaitoja ja pelisilmää sosiaalisissa tilanteissa. Aiempi kokemus kalusteasennuksista tai putkitöistä on etu, muttei välttämättömyys, sillä koulutamme tehtävään. Työ edellyttää vähintään B-ajokorttia.

Fiksuvesi-myyjä/Tampere

Haemme Pirkanmaan alueelle Fiksuvesi™ -vedensäästöpalvelujen myyjää. Työssä tarvitaan aktiivista ja määrätietoista luonnetta, valmiutta asettaa tavoitteet korkealle ja sitoutua niihin sekä halua kehittyä myynnin ammattilaisena. Myyntityö tapahtuu joustavasti asiakkaiden luona ja edellyttää vähintään B-ajokorttia.

 

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa ja avoimet hakemukset 15.9.2015 mennessä:

Henri Kajula, toimitusjohtaja, puh. 045 631 6186, henri.kajula@fiksuvesi.fi

 

 

 

Kategoriat: Ajankohtaista | Avainsanat: , , , , , , , ,


Tilaa Fiksuvesi- etäseurantapalvelu

Hinta 2,50 € / vrk / päävesimittari (sis. ALV 24%)

  • Sisältää aloitus-, ylläpito-, liittymä- ja huoltokustannukset
  • Irtisanottavissa milloin tahansa

Tuote toimitetaan postitse.

1. Taloyhtiön laskutustiedot

Taloyhtiön nimi

Katuosoite

Paikkakunta
Postinumero

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilön tiedot

Nimi

Sähköposti
Puhelin

Hyväksyn Fiksuvesi etäseurantapalvelun yleiset sopimusehdot